Vanhojen ajoneuvojen entisöintiä

Niklaamo Rautio Oy osallistuu mm. vanhojen autojen ja moottoripyörien entisöintiin. Tämä on yrityksen ydinosaamisaluetta, josta kertovat monet menestyksekkäät tulokset niin autojen kuin moottoripyörien entisöintikilpailuissa. Me Niklaamo Rautio Oy:ssä pyrimme aina parhaaseen tulokseen. Näin saavutetaan hyvä asiakastyytyväisyys ja tuotteen pitkäikäisyys. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous entisöinnille!

Tämän sivun tarkoituksena on esitellä entisöinnin eri vaiheet tuotteen saapumista tuotteen luovutukseen. Usein myös virheellisesti luullaan, että entisöinti (kromaus) tarkoittaa pelkästään tuotteen kastamista kromialtaaseen.

Seuraavat vaiheet koskevat mm. puskureiden, pakoputkien, m-p vanteiden entisöintiä.

1. SAAPUMINEN
Asiakas tuo tai lähettää tuotteen. Tuotteen on oltava hiekkapuhallettu sisäpuolelta jos esim. puskurissa on massaa tai maalia, ruoste ei haittaa.

2. VANHAN PINNOITTEEN POISTO
Vanha nikkeli ja kromi poistetaan sähköisesti. Poistosta seuraa ongelmajätettä, jonka käsittelee Ekokem Oy.

3. HIONTA
Osat hiotaan vähintään kolmen eri karkeuden nauhoilla. Tämän jälkeen hiontajäljet poistetaan, ja tuote kiillotetaan kiillotuslaikalla.

4. KUPAROINTI
Lisätään paksu kuparikerros, joka antaa hyvän korroosiosuojan. Kuparoinnin jälkeen tuote kiillotetaan kiillotuslaikalla ja pestään kahteen kertaan.

5. NIKLAUS
Tuote pinnoitetaan sähkökemiallisesti nikkelillä.
Pesu.

6. KROMAUS
Sähkökemiallinen kromaus. Pesu ja kuivaus.

7. VIIMEISTELY
Mahdolliset pinnoitusvirheet korjataan kiillottamalla. Jos kiillotus ei tuota tulosta, siirrytään kohtaan vanhan pinnoitteen poisto.

mp_1.jpgmp_2.jpg